dimarts, 13 de setembre del 2011

Pastis iPad o Felicitats iGor!

Ja és oficial, m'he convertit en la que fa pastissos.

Després del pastís Camp de futbol ha corregut la veu i sóc una persona nova. Sóc l'amiga, la filla, la companya de feina, la neboda etc a qui trucar i dir: Vull un pastís raríssim, me'l pots fer?
I sabeu què és el pitjor? Que m'encanta aquesta nova faceta d'aspirant a pastissera creativa, m'ho passo bomba!

La meva amiga Emma volia regalar al seu novii un iPad però el paquet no va arribar a temps per l'aniversari. Com que fer un "val per" li va semblar una mica soset em va demanar de fer un pastís iPad i, després de l'estrès inicial (com ho faig, què faig, com quedarà....?) vaig estar encantada de provar.


Com a iCones del telèfon-pastís vam posar coses que agradessin a l'homenatjat, l'Igor (o iGor seguint l'estil appleià): el iSurf, les iCerveses, els iViatges, etc.


He de dir que, aquesta vegada, les fotos són horribles. He dubtat molt a penjar-les o no però he pensat que podien inspirar a algú que en volgués fer un.

Com sempre, el pastís era un pa de pessic amb ganache de trufa. Podeu trobar la recepta al pastís "Que me quiten lo bailao" fent clic aquí.

Per acabar d'arrodonir el pastís vaig fer un iCarregador iPad amb pasta de sucre. És graciós no?


Ja ho veieu, els iPads ara surten gratis i tenen molt bon gust!

I tu, també iCuines?

5 comentaris:

  1. Fantástica creación, muy lograda.

    Besos.

    ResponElimina
  2. Hola!!
    Te quedó perfectos este pastel.
    Me sonrío al leerte, por que yo empecé a elaborar mis tartas de la misma forma que tu, la primera fue para el cumple de mi hijo... y ya he perdido la cuenta de las que llevo hechas.
    Además de que a mi también me encanta y cada tarta que hago es para mi un dulce reto.

    Te felicito y te animo a seguir.
    Se ve que tienes muy buena mano.

    Un saludo.

    ResponElimina
  3. Silvia, Dada Flavors, Isabel: Muchísimas gracias! Vuestros comentarios me alegran el día. La verdad es que me lo pasé genial haciendo esta tarta! Un saludo y un abrazo!

    ResponElimina