Hi ha gent que, no saps com, es cola a la teva vida i, a poc a poc i sense fer soroll, acaba fent-se un lloc ben endins del teu cor. L’Ayaka és una d’aquestes persones. Sempre contenta, atenta amb tothom i extremadament dolça la nostra catalano-japonesa favorita ha canviat de feina i ha deixat un buit enorme a l’oficina.
Per acomiadar-nos d’ella vaig decidir fer el Bescuit de llimona que vaig veure fa temps al blog El Cullerot festuc i que he preparat ja mil vegades. És fàcil de fer, molt refrescant i sempre triomfa.
Com que no tenia temps de fer un pastís més decorat vaig acompanyar el pastís d’unes galetes cobertes de fondant i glassa de sucre. Són molt fàcils de fer i fan molt d’efecte.
Així que, a petició de les meves nenes de la feina, us deixo la recepta.
Ayaka, et trobem a faltar!
Ingredients:
2 Llimones
3 ous
160 gr de farina
1 sobre de llevat
160gr de sucre
160gr de mantega pomada
Per la glassa: suc de llimona + sucre glaç
Preparació:
Preescalfem el forn a 160º
Ratllem la pell de les 2 llimones i exprimim el suc d'una.
Batem el sucre amb la mantega pomada. Per pomar la mantega la deixem una horeta fora de la nevera o la posem al microones amb la funció de descongelar uns minutets. Ens ha de quedar toveta i fàcil d’aixafar, com si fos pomada.
Afegim a la barreja anterior els ous d'un en un fins que estiguin ben integrats.
Barregem la farina amb el llevat i ho incorporem a la barreja anterior.
Afegim la ratlladura de la llimona i ho aboquem en un motlle prèviament engreixat.
Ho fem coure al forn durant 30 minuts a 160º.
Deixem refredar i desmotllem.
Per fer la glassa barregem el suc de llimona amb el sucre glaç fins que quedi una textura de xarop. Quan el bescuit estigui fred el banyem per sobre amb la glassa. Deixem passar una estona fins que cristal•litzi.
Per fer les galetes podeu seguir la recepta de les que vaig fer per Pasqua fent clic aquí.
Que aprofiti!
Per acomiadar-nos d’ella vaig decidir fer el Bescuit de llimona que vaig veure fa temps al blog El Cullerot festuc i que he preparat ja mil vegades. És fàcil de fer, molt refrescant i sempre triomfa.
Com que no tenia temps de fer un pastís més decorat vaig acompanyar el pastís d’unes galetes cobertes de fondant i glassa de sucre. Són molt fàcils de fer i fan molt d’efecte.
Així que, a petició de les meves nenes de la feina, us deixo la recepta.
Ayaka, et trobem a faltar!
Ingredients:
2 Llimones
3 ous
160 gr de farina
1 sobre de llevat
160gr de sucre
160gr de mantega pomada
Per la glassa: suc de llimona + sucre glaç
Preparació:
Preescalfem el forn a 160º
Ratllem la pell de les 2 llimones i exprimim el suc d'una.
Batem el sucre amb la mantega pomada. Per pomar la mantega la deixem una horeta fora de la nevera o la posem al microones amb la funció de descongelar uns minutets. Ens ha de quedar toveta i fàcil d’aixafar, com si fos pomada.
Afegim a la barreja anterior els ous d'un en un fins que estiguin ben integrats.
Barregem la farina amb el llevat i ho incorporem a la barreja anterior.
Afegim la ratlladura de la llimona i ho aboquem en un motlle prèviament engreixat.
Ho fem coure al forn durant 30 minuts a 160º.
Deixem refredar i desmotllem.
Per fer la glassa barregem el suc de llimona amb el sucre glaç fins que quedi una textura de xarop. Quan el bescuit estigui fred el banyem per sobre amb la glassa. Deixem passar una estona fins que cristal•litzi.
Per fer les galetes podeu seguir la recepta de les que vaig fer per Pasqua fent clic aquí.
Que aprofiti!
Pues tiene que estar espectacular, todo lo que sabe a limón, me encanta.
ResponEliminaAdemás, no parece nada difícil...a ver si lo hago este finde
Maite, si lo haces ya me contarás que tal! Es muy ligero y sabe mucho a limón! Está buenísimo!!!!
ResponElimina