dijous, 3 de maig de 2012

Blondie de maduixes i xocolata blanca...

 ...o qui ha dit que les rosses som tontes?

Quan vivia a Chicago em vaig fer un tip de sentir que les rosses eren tontes.

A cada sopar algú explicava un acudit de rosses i morenes, a la televisió sempre eren les morenes les que compraven els productes més barats i als realities els nois sortien amb les rosses però s'acabaven casant amb les morenes.

En aquell moment vaig decidir muntar la O.P.R.I.S. (Organització Pro Rosses Intel•lectualment Superiors) i dedicar la resta dels meus dies a reivindicar la intel•ligència dels cabells rossos.


Al llarg de la història trobem una llarga llista de dones que han deixat petjada i que han demostrat que, tot i tenir els cabells clars i un cos d'infart (ho sento, però és que totes les rosses estem boníssimes) poden fer girar el món amb només una mil•lèsima part de les seves neurones.

Mireu, per exemple, la Sharon Stone: Guapa, rica i llesta. De tots és sabut que l'actriu té un coeficient intel•lectual molt superior a la mitjana.
La segueix de prop Àngela Merkel, que amb un poderós país a l'esquena i un particular sentit de l'humor ha aconseguit doblegar a la gran majoria de polítics europeus (la gran majoria homes).


I què me'n dieu de la barrufeta? No s'ha de ser llesta per viure envoltada de barrufets mandrosos, muts, presumits i dormilegues i seguir estant estupenda?
I la Marisol, que va aconseguir que mig país cregués en ple franquisme que "la vida era una tómbola"?
I ja no parlem de l'Anita Obregón, que a més d'actriu, mare, escriptora i famosa, és biòloga. Com dirien els de l'APM, "una muhé digna de admirá"


Bé, doncs la recepta d'avui és la prova irrefutable que les rosses estem boníssimes i som mil vegades millors que les morenes:

Una blondie de xocolata blanca i maduixes, és a dir la versió clareta del brownie vestida de feria d'abril.

La recepta la va penjar la Gemma al seu bloc ja fa uns anys i és fàcil, ràpida i, mmm, boníssima!

Ingredients:
50gr de rovells d'ou
120gr de xocolata blanca fosa al bany maria
120gr de mantega pomada
80gr de clara d'ou
72gr de farina tamisada
300gr de maduixes
4 cullerades de sucre



Renteu i talleu les maduixes
Barregeu els rovells d'ou amb la xocolata fosa
Munteu la mantega amb dues de les quatre cullerades de sucre i barregeu-hi els rovells i la xocolata
Munteu les clares a punt de neu i quan comenci a fer puntes afegiu-hi les 2 cullerades de sucre que us quedaven. Munteu fins que quedi una merenga ferma.
Incorporeu les clares a la barreja de mantega ous i xocolata, a poc a poc i suaument. Finalment, afegiu-hi la farina tamisada i aneu barrejant amb una espàtula fins que quedi ben integrat.
Col•loqueu un paper de forn a un motlle quadrat petit (com el que vam fer servir per als brownies, uns 21cm)
Aboqueu-hi una capa de crema. Distribuïu les maduixes per sobre i cobriu-les amb la resta de massa.
Enforneu-ho uns 20 minuts.
Quan estigui cuit, traieu-lo del forn, desemmotlleu i deixeu refredar a sobre d'una reixeta.
Està boníssim tebi però pel meu gust aquest blondie millora amb els dies.

I tu, encara penses que són millors les morenes?

6 comentaris:

  1. Aquí ni les rosses ni les morenes som tontes, je je je...
    Conclusió: un dia brownie i l'altre blondie, i tots contents :)
    A casa també ens va agradar molt!

    ResponElimina
  2. jajaja!! ets la canya, fent sortir somriures de bon matí... respecte la última pregunta... ehmmm faré "passapalabra" per la part que em toca! xDD

    Té una pintaaaa.... aiiiii!!! que el cereals que m'estic menjant em semblen especialment insípids avui...

    Un petonàs guapa! I visca les rosses amb neurones i les morenes molones! ;)

    ResponElimina
  3. Doncs, també, visca les rosses! aquestes "blondies" semblen boníssimes!
    Marta

    ResponElimina
  4. Ostres com m'he rigut... però quanta raó tens. Em quedo amb el blondie ... que m'agrada més que el brownie. PEtons

    ResponElimina
  5. Acabo de ver a Mª Antonia y me dice que estoy pelín alta de azúcar...(eso no es muy bueno cuando se hacen tartas y galletas, siempre hay que probar) ya de paso me ha hablado de tu blog, que por cierto me encanta...un blog variado y divertido...me quedo por aquí siguiéndote.
    Un saludo y feliz finde

    ResponElimina